f button  t button  in button

10η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18 – 24 Μαρτίου 2017)

odiki asfaleiaΤο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), διοργανώνουν την 10η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18 – 24 Μαρτίου 2017).

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αλλά και των βασικών διαμορφωτών γνώμης, στην ανάγκη μιας συστηματικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του προβλήματος των τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας προκειμένου να επιτευχθεί δραστική μείωση στο θλιβερό κόστος σε ανθρώπινες ζωές.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, πραγματοποιείται Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της ΕΥΔ ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας. Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη προηγούμενη δήλωση παρουσίας στο σύνδεσμο https://goo.gl/mBQxjb

Διαχείριση του Προγράμματος

anaptyxi1 diaygeia

epep logo  epperaa logo logo sas