f button  t button  in button

Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και τεύχους Διακήρυξης για την επιλογή Αναδόχου για το υποέργο 8: «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσεων Επικοινωνίας του ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ για τα έτη 2022-2023»

 

diagonismos

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020

Ταχυδρομική διεύθυνση: Κόνιαρη 15, Αθήνα 11471

Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγκρίνει τη διενέργεια ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου/ων για το έργο: «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσεων Επικοινωνίας του ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ για τα έτη 2022-2023» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό ενός εκατομμυρίου και πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (€1.500.000,00), πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ 24%, που ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων εξήντα χιλιάδων ευρώ (€360.000,00) και βαρύνει την Αναθέτουσα Αρχή, ήτοι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο και οχτακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ (€1.860.000,00).

Η διάρκεια του έργου ορίζεται σε ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης.

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης είναι αναρτημένο εδώ.  

 

Διαχείριση του Προγράμματος

anaptyxi1 diaygeia

epep logo  epperaa logo logo sas

 epep logo

Συχνές ερωτήσεις  |  Χρήσιμα αρχεία  |  Χρήσιμοι Σύνδεσμοι  |  Xάρτης διαδικτυακού τόπου  |  Όροι χρήσης  |  Προσβασιμότητα  logo w3c home nb